سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی مقاله بیمارستان فوق تخصصی رضوی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بیمارستان فوق تخصصی رضوی در pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بیمارستان فوق تخصصی رضوی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بیمارستان فوق تخصصی رضوی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بیمارستان فوق تخصصی رضوی در pdf :

افزایش روزافزون زائران بارگاه منور علی بن موسی الرضا(ع) و لزوم ارائه‌ی صحیح و بهتر خدمات فرهنگی اجتماعی و توسعه و تداوم این امر و نیز محبوبیت جهانی این مرکز، باعث شد که افق نگاه آستان قدس رضوی این بار خدمات درمانی را مورد توجه خویش قرار داده و به منظور فراهم آوردن امکانات مناسب درمانی برای زائران، مجاوران و ارادتمندان حضرت در اقصی نقاط دنیا، پروژه ساخت بیمارستان فوق تخصصی رضوی را از سال 1375 آغاز کرد.

در اجرای این پروژه، از نظرات فنی مشاوران داخلی و خارجی کمک گرفته شده و ساختمان بیمارستان با بهترین سازه‌ها و مطابق با استانداردهای ملی در سطح بالا ساخته شده و نسبت به حوادث طبیعی از ایمنی کامل برخوردار است. زیربنای این بیمارستان بالغ بر 56 هزار مترمربع و در پنج طبقه احداث شده که با داشتن اساسنامه‌ای مستقل به ثبت شرکتها رسیده است. این بیمارستان از بهمن‌ماه سال 1384 با مجوز و نظارت مستمر اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خود را آغاز کرد.

آستان قدس رضوی با این هدف که هموطنان عزیز ایرانی و مسلمانان منطقه بتوانند نیازهای درمانی خود را با اطمینان خاطر نسبت به رعایت ضوابط شرعی و همچنین مطابق با استانداردهای پزشکی از این مرکز برآورده سازند و جهت معالجه، از عزیمت به کشورهای غربی بی‌نیاز شوند، امکانات و تجهیزاتی پیشرفته و کادر درمانی مجرب و متخصص را فراهم کرده است.

بیمارستان رضوی که به نام حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) متبرک می‌باشد و در خراسان رضوی واقع شده، با ارائه پیشرفته‌ترین خدمات تشخیصی و درمانی برای بیماران داخل و خارج کشور و با استفاده از پزشکان برجسته و محققان نخبه علوم پزشکی داخل و خارج کشور به عنوان برترین بیمارستان خاورمیانه مطرح است. همچنین فعالیت در عرصه‌های علمی پژوهشی و آموزشی نیز در صدر برنامه‌های این بیمارستان قرار دارد تا با بهره‌گیری از منابع غنی

اسلامی و استفاده از پزشکان و محققان داخلی و نخبگان علمی ایرانی مقیم خارج از کشور، نوآوری‌های جدید علمی و پزشکی در ارتباط با فرآیند صلح‌آمیز هسته‌ای ایران از قبیل پزشکی هسته‌ای را تقدیم هموطنان عزیز و سایر مردم جهان نماید. اعتقاد و ارادت مردم ایران و مسلمانان سایر کشورها به حضرت امام رضا(ع) و وابستگی این بیمارستان به آن آستان مقدس موجب استقبال ویژه بیماران در بهره‌مندی از خدمات درمانی این مرکز شده است.

وابستگی این بیمارستان به آستان قدس رضوی ارائه خدمات متفاوتی را نسبت به سایر مراکز درمانی می‌طلبد. خدماتی که در پرتو تکریم و احترام مراجعه کننده باشد. با توجه به بزرگی محوطه و باغ بیمارستان و لزوم راهنمایی مراجعه‌کنندگان، استقبال از درب بیمارستان به وسیله تاکسی‌های خدماتی صورت می‌گیرد. محوطه و فضای دلنشین بیمارستان با اسامی گل‌ها زینت شده است و هر خیابان محدود به گل خاصی می‌باشد: خیابان لاله، رز، زنبق، ارکیده و; زیبایی این فضا را تا هنگام رسیدن به ورودی اصلی بیمارستان حس می‌کنید.

 

استقبال از ورودی اصلی بیمارستان نیز توسط گروه تکریم متشکل از افراد آقا و خانم که مسلط به چند زبان اصلی از قبیل انگلیسی و عربی می‌باشند صورت می‌گیرد. لباس ویژه این گروه با آرم گروه تکریم مراجعه کننده مزین شده است. گفتیم که بیمارستان متشکل از پنج طبقه می‌باشد. در طبقه منهای یک بیمارستان، واحدهای MRI، پزشکی هسته‌ای، CSR و واحد پشتیبانی قرار دارد. در طبقه همکف کلینیک‌ها، آزمایشگاه، رادیولوژی، آندوسکوپی و
بخش بازتوانی قلب و اورژانس واقع شده است.
بخش‌های سایر طبقات نیز شامل بخش‌های زیر می‌باشند:

طبقه اول: اتاق‌های ICU، اتاق‌های عمل و کت لب
طبقه دوم: بلوک زایمان، بخش زنان، NICU و بخش جراحی
طبقه سوم: بخش قلب I و II، CCU و جراحی قلب
حال به تشریح هر کدام از بخش‌ها می‌پردازیم:

بخش کت لب یا کاتتریسم قلبی:
این بخش دارای دو دستگاه آنژیوگرافی GE و SIMENS می‌باشد که هر دو این دستگاه‌ها دارای قابلیت‌های فراوانی جهت آنژیوگرافی می‌باشند. دستگاه SIMENS بیشتر در موارد زیر استفاده می‌شود:
1) آنژیوگرافی عروق کرونر
2) کاتتریسم راست
3) آنژیوپلاستی عروق، PTCA، PTMC (پریفرال، کاروتید، آئورت، کلیه)

4) تعبیه پیس میکر دائم و موقت
5) تعبیه ICD
6) EPS

دستگاه GE علاوه بر قابلیت انجام موارد فوق دارای ویژگی‌های خاص در آنژیوگرافی عروق محیطی (پریفرال) می‌باشد. از این دستگاه همچنین در آمبولیزاسیون تومورهای مختلف بدن استفاده می‌شود. یکی دیگر از دستگاه‌های این مرکز، بالون پمپ است که در بیماران دچار شوک کاردیوژنیک استفاده می‌شود.
همچنین این بخش جهت EPS (سرکوب کردن آریتمی‌های فوق بطنی) دارای 2 دستگاه RF می‌باشد.

به کمک مانیتور مرکزی ریکاوری این مرکز، تمام بیماران پس از آنژیوگرافی تحت مانیتورینگ علایم حیاتی (فشار خون، نبض و تنفس بیمار) قرار می‌گیرند تا در صورت مشاهده هرگونه اختلال، اقدامات لازم انجام گیرد. پرسنل کت لب از دو گروه پرستار و کارشناسان رادیولوژی تشکیل شده‌اند. پرستاران دارای سابقه کار در بخشهای CCU – ICU بوده و دوره‌های مختلف CPR و محافظت در برابر اشعه را گذرانده‌اند.

کت لب توانایی انجام 40 مورد آنژیوگرافی در روز را دارد. این تعداد آنژیوگرافی طبق آخرین اطلاعات و استانداردهای روز اروپا برای کلیه بیماران در این مرکز انجام می‌شود.

بخش قلب I
این بخش دارای 25 تخت است و بیماران ترخیص شده از CCU و یا اورژانس قلب به کمک امکانات و تجهیزات مدرن آن و نیز پرسنل مجرب از نزدیک تحت نظر و مراقبت قرار می‌گیرند. به طور خلاصه در این بخش با بهره‌گیری از پزشکان و پرسنل متبحر و نیز تجهیزات بسیار مدرن خدمات زیر قابل ارائه است:
1) بستری بخش قلب

2) بستری بخش Intermediate
3) بستری بخش CCU
4) ترومبولیتیک تراپی
5) آنژیوگرافی کرونر
6) کاتتریسم راست
7) آنژیوپلاستی و استنت‌گذاری عروق محیطی
8) آنژیوگرافی با Stening عروق کرونر
9) اکوکاردیوگرافی از داخل مری
10) پیس میکر موقت
11) پیس میکر دایم
12) ICD
13) RT
14) IVC Filter
15) PFO Closure
16) تست ورزش

17) هولتر فشار خون
18) هولتر ECG
19) CT آنژیوگرافی
20) والوالوپلاستی میترال
21) والولو پلاستی پولمونر
22) ASD Closure

23) بستن PDA با Coil
24) Stinting آئورت (پریفال) کاروتید (رنال)
25) پریکاردیوتومی اینترونشنال
26) پریکاردیوسنتز
27) بستن فیستول با Coil
28) بالون و استنت گذاری آئورت اکتسابی (مادرزادی)

بخش قلب II
بخش قلب II شامل 25 تخت فعال به صورت 16 اتاق یک تخته (رویال)، 3 اتاق دو تخته (دیپلمات) و یک اتاق 3 تخته است. در ضمن این بخش مجهز به اتاق‌های معاینه، اتاق پزشک عمومی، اتاق کار و سرپرستاری می‌باشد. اتاق معاینه در ابتدای بخش قرار دارد که اقدامات اولیه قبل از آنژیوگرافی و PTCA در این بخش انجام می‌شود و پس از آن بیمار دوباره به بخش باز می‌گردد. هر تخت این بخش مجهز به سیستم مانیتورینگ Bedside و مانیتورینگ Cantral سانترال می‌باشد. مانیتورها برای بزرگسالان و کودکان قابل تنظیم هستند. مانیتور سانترال مجهز به پرینتر نیز می‌باشد. همچنین هر تخت دارای یک کنسول و هر کنسول شامل

اکسیژن مرکزی، ساکشن مرکزی و سیستم احضار پرستار است. مانیتور سیستم احضار پرستار در ایستگاه پرستاری قرار دارد و دارای قابلیت‌های زیر است: برقراری ارتباط دو طرفه بین پرستار و بیمار، امکان Paging در تمام اتاق‌ها و ثبت تاریخ و ساعت ارتباطات بیمار با پرستار. 4 مانیتور سقفی احضار پرستار در وسط بخش قرار دارد که پرستار در هر قسمت از بخش می‌تواند آن را ببیند. سایر تجهیزات بخش عبارتست از: دستگاه ECG ساکشن پرتابل، ترازو، پمپ های انفوزیون JMS و دستگاه وارمر، پمپ تزریق خون و ترالی اورژانس.

بخش CCU
Cardiac Care Unit یا CCU از نظر لغوی بخش مراقبت‌های ویژه قلبی است.
بیمارستان رضوی دارای 3 بخش CCU می‌باشد که در حال حاضر دو بخش 6 تخته و 8 تخت آن فعال می‌باشد (به زودی بخش سوم CCU نیز راه‌اندازی می‌شود). بیماران به صورت اورژانس و یا مستقیم از مطب پزشکان در این بخش بستری و ویزیت می‌شوند. همچنین بیماران خاص بعد از آنژیوگرافی و بخصوص بعد از PTCA (و یا بالون آنژیوگرافی) در این بخش بستری می‌شوند. بخش‌های CCU دارای تجهیزات مختلفی می‌باشند از جمله: تختهای قابل کنترل به وسیله ریموت

کنترل که هم توسط بیمار و هم توسط پرسنل قابل تغییر می‌باشند، مانتیورهای بدون سیم (وایرلس) با مارک Invivo که این مانیتورها قابلیت گرفتن فشار خون بطور اتوماتیک، پالس اکسیمتر و درجه حرارت را دارند، Xray پرتابل، C.Arm که پزشک را قادر می‌کند بتواند پیس میکر را بطور اورژانس در خود CCU برای بیمار تعبیه کند.
در این بخش کلیه بیماران پزشک به صورت روزانه ویزیت می‌شوند.

بخش ICU جراحی قلب باز

این بخش که از اسفندماه 1384 آغاز به کار کرده در طبقه اول بیمارستان واقع شده است و دارای 24 تخت می‌باشد. این 24 تخت شامل 14 تخت ویژه بزرگسالان، 7 تخت ویژه اطفال و 3 تخت VIP می‌باشد. این بخش دارای امکانات پیشرفته زیر است:

تختهای Volkael که از سه قسمت شکسته می‌شوند (تخت برقی سرشکن)، سیستم مانیتورینگ Full Option مدل Inviro، و نتیلاتورهای Droger، ساکشن سانترال، پمپ‌های انفوزیون مدل JMS، سرنگ پمپ و وارمد خون و 7 تخت مجهز به مانیتور مرکزی. پذیرش ICU اطفال نیز دارای امکانات کاملاً مشابه با قسمت بزرگسالان است. اتاق‌های VIP بدون ونتیلاتور و با امکانات مشابه با ICU می‌باشند. روزانه بین یک تا پنج بیمار از اتاق عمل در این بخش پذیرش می‌شوند که تعداد عمل‌ها، بسته به پذیرش بیماران، متفاوت است. بیماران در صورتی که وضعیت پایداری داشته باشند، بعد از حدود 48 ساعت به بخش جراحی قلب انتقال

داده می‌شوند. بنابراین تعداد بیماران بخش با در نظر گرفتن تعداد عمل‌ها و همچنین پایدار بودن وضعیت بیماران به طور میانگین بین پنج تا هشت بیمار می‌باشد. در بعضی از موارد نیز تعداد بیماران به حدود 12-15 بیمار می‌رسد. اولین بیمار در تاریخ 3/12/1384 در این بخش بستری گردید. تعداد 10 نفر از پزشکان متخصص بیهوشی مجرب (در هر شیفت یک پزشک مقیم متخصص بیهوشی) 34 نفر از پرستاران و 9 نفر از کمک پرستاران، امور درمانی بیماران را در این بخش به طور مداوم برعهده دارند.

 

بخش ICU جراحی:
این بخش در طبقه‌ی اول بیمارستان قرار گرفته و دارای 4 واحد است که یک واحد آن کاملاً مجزا می‌باشد. (SICU1-SICU2-SICU3-SICU VIP) این واحدها به ترتیب دارای شش، شش، پنج و 10 تخت هستند. واحد SICU VIP دارای دو اتاق دو تخته و شش اتاق یک تخته است. کلیه امکانات مراقبت‌های ویژه اعم از ونتیلاتور مناسب، مانیتورینگ قلبی و تنفسی، تخت‌های ویژه و امکانات احیا قلبی و ریوی به صورت کامل و مجزا مهیا شده است.

بیمارانی که به هر دلیل قبل یا بعد از عمل جراحی نیاز به مراقبت ویژه دارند، در این بخش بستری می‌شوند. علاوه بر این امکان انجام دیالیز بیمار در شرایط بحرانی نیز وجود دارد. در این بخش بیماران روزانه دوبار ویزیت می‌شوند (توسط پزشک معالج و پزشک ICU). در کلیه اوقات و شیفت‌ها متخصصین بیهوشی در بخش، حضور فعال دارند. در قسمت SICU VIP در هر اتاق امکانات رفاهی از قبیل تلویزیون مجهز به VCD و DVD و سیستم Nurse Call وجود دارد.

اتاق عمل‌های مرکزی:
اتاق‌های عمل بیمارستان در طبقه اول واقع شده است. پنج اتاق عمل مربوط به قلب و عروق و شش اتاق عمل در طرف دیگر مربوط به عمل‌های جنرال می‌باشد. بین این دو قسمت، سالن استریل واقع شده است که با اتاق‌های عمل دو طرف جهت انتقال وسایل استریل ارتباط دارد. در سالن انتهایی، انبار دارویی بیهوشی، CPB، اتاق پزشک جراح و سالن کنفرانس و خروجی بطرف ICU قلب قرار دارند. اتاق‌های عمل دو به دو توسط اتاق رابط به یکدیگر، هم‌چنین به اتاق استریل متصل شده‌اند. هر اتاق عمل دارای سینک اسکراپ مستقل و مجهز به پمپ دکوست و بتادین می‌باشد. درهای ورود و خروج پرسنل و بیماران مجزا می‌باشد. کارکنان اتاق عمل شامل گروه اتاق عمل، هوشبری، پمپ، گروه کمک پرستاران و بهداشت‌کاران می‌باشند.

بخش آندوسکوپی:
بخش آندوسکوپی بیمارستان رضوی با در اختیار داشتن پیشرفته‌ترین دستگاه‌های آندوسکوپی، مجهزترین بخش آندوسکوپی کشور به شمار می‌رود. این بخش شامل قسمتهای مختلفی است از جمله: آندوسکوپی دستگاه گوارش بالغین (تشخیصی و درمانی)، آندوسکوپی دستگاه گوارش کودکان (تشخیصی و درمانی)، آندوسونوگرافی، ERCP (تشخیصی و درمانی) برونکوسکوپی (تشخیصی و درمانی).
علاوه بر این، اقدامات درمانی خاص نظیر گذاشتن Stent در سرطان مری اسکلروتراپی و واریس‌های مری، گذاشتن Peg معده و نظایر آن انجام می‌شود.

بخش جراحی:
این بخش دارای 25 تخت است و برای جراحی‌های مختلف نظیر جراحی‌های ترمیمی و زیبایی، اورتوپدی و نورسرجری در نظر گرفته شده است. امکانات منحصر به فرد برای جراحی‌های مختلف مانند تجهیزات جدید از بهترین و مدرن‌ترین انواع برای جراحی ستون مهره، جراحی مغز و اعصاب، اورتوپدی و سایر رشته‌های جراحی و نیز حضور جمعی از بهترین جراحان کشورمان در این بخش، آن را به یکی از مهم‌ترین بخشهای بستری بیماران مبدل کرده است.

بخش زنان و زایمان:
بخش جراحی زنان و زایمان بیمارستان رضوی با بهره‌گیری از تجهیزات مدرن و نیز دانش روز پزشکان و دقت پرسنل خود، تلاش می‌کند خدمات پزشکی مورد نیاز مادران باردار را به بهترین شکل ممکن ارائه کند. علاوه بر این، بخش جراحی زنان و زایمان بیمارستان رضوی در نظر دارد با راه‌اندازی و تجهیز مرکز ناباروری و IUF به زوج‌های نابارور نیز خدمات پزشکی لازم را ارائه دهد. بلوک زایمان در طبقه دوم بیمارستان و در کنار بخش NICU و جراحی، یکی از بخش‌های اورژانس بیمارستان فوق تخصصی رضوی می‌باشد که قادر است جهت زایمان طبیعی، سزارین و سایر اورژانس‌های زنان و مامایی به بیماران سرویس دهد. تجهیز این واحد از اواسط آذرماه سال 1384 شروع و در تاریخ 13/2/85 جهت پذیرش بیماران افتتاح شده است.

بخش زنان دارای 25 تخت و 19 اتاق می‌باشد که شش اتاق دو تخته و بقیه یک تخته است. با توجه به وجود کلینیک زایمان بدون درد در بیمارستان، امکان انجام زایمان بدون درد در بلوک زایمان فراهم است. لازم به ذکر است که کلیه اعمال جراحی زنان و نیز اعمال لاپاروسکوپیک (بدون باز کردن شکم) توسط دستگاه‌های پیشرفته لاپاروسکوپی انجام می‌شوند.

NICU:
بخش نوزادان در طبقه دوم بیمارستان و در جوار اتاق‌های عمل زنان و زایشگاه واقع شده است. این بخش دارای 22 تخت بوده که از سه قسمت مجزا تشکیل شده است و در هر قسمت با توجه به وضعیت نوزادان، مراقبت‌های خاص اعمال می‌شود. از جمله امکانات ویژه این بخش می‌توان به انکوباتورهای پیشرفته Dragger و نتیلاتورهای منحصر به فرد Dragger مدل 8000، دستگاه‌های رانیماتور با امکانات ویژه جهت دسترسی بهتر به نوزاد در شرایط خاص، دستگاه‌های فتوتراپی با کیفیت بالا، دستگاه‌های نورپرداز قوی، نگاتوسکوپ سیار و ست‌های احیای کامل برای هر نوزاد اشاره کرد. هدایت علمی این بخش تحت نظارت مستقیم اساتید فوق تخصص نوزادان بوده و 12 تن از پزشکان متخصص کودکان دوره دیده و دارای تجربه در ICU نوزادان در تمام مدت 24 ساعت شبانه‌روز هدایت بخش را برعهده دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر